Toimitusehdot

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Flora of Finland Oy (2783840-1).

HINNAT

Sivustolla ilmoitetut hinnat sisältävät 24% arvolisäveron. Tilaukseen lisätään postituskulut.

MAKSAMINEN

Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, joten voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.  Verkkokauppa käyttää Checkout -maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan verkkokauppiaalle.

Mobiilimaksutavat

OPn Pivo Maksunappi

Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.

OP Ryhmän maksaja hyväksyy Pivo Maksunapilla tilisiirron pankkitililtään maksunvälittäjän tai verkkokauppiaan tilille. Maksu toteutetaan pankkitiliin liittyvien Maksujenvälityksen yleisten ehtojen mukaisesti.

Muu pankin maksaja hyväksyy korttiehtojen mukaisen korttimaksun verkkokauppiaalle tai maksunvälittäjälle Sähköisellä maksulomakkeella. Lomake sisältää etämaksun edellyttämät kortin maksutiedot. Maksuun sovelletaan kortin myöntäjän ja kortinhaltijan välisiä korttiehtoja.

Maksaja ei voi enää peruuttaa tai muuttaa maksua sen jälkeen, kun se on hyväksytty.

Tarkemmat löytyvät Pivon sivuilta, pivolompakko.fi/ehdot.html

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla, mobilepay.fi/fi-fi/Pages/faq.aspx

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Flora of Finland Oy toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista.

Checkout Finland Oy
www.checkout.fi
Varastokatu 3A, 33100 Tampere
y-tunnus: 2196606-6

asiakaspalvelu@checkout.fi
0800 552 010

TOIMITUS

Postitamme tuotteet sekä kotimaahan että ulkomaille kirjeinä ja paketteina tilauksen koosta riippuen. Postituskulut ovat kotimaahan alkaen 1,9 euroa. Ulkomaan tilauksissa postikulut ovat alkaen 3 euroa Suomen Postin kautta. Arvioitu toimitusaika kotimaassa on 2-7 arkipäivää, Euroopan unionissa 10 arkipäivää ja muualle maailmaan 10-20 arkipäivää.

Tilauksen yhteydessä on mahdollista valita myös “Nouto” -vaihtoehto ja noutaa tilaus osoitteesta Vattuniemenkatu 15, 00210 Helsinki ennalta sovittuna ajankohtana. Otathan meihin yhteyden puhelimitse tai sähköpostitse info@floraoffinland.com noutoajan sopimiseksi.

PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ota palautustapauksessa yhteyttä osoitteeseen info@floraoffinland.com 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

KYSYMYKSET

Kysymyksissä autamme mielellämme. Ota tarvittaessa yhteyttä sähköpostitse: info@floraoffinland.com.

TIETOSUOJA

Flora of Finland Oy
Anna-Mari Lämsä
Vattuniemenkatu 15
00210 HELSINKI
P. 040 742 0661
Y-tunnus: 2783840-1
Alv.rekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä: Flora of Finland Oy. Rekisteriasioita hoitaa: Anna-Mari Lämsä

Rekisterin käyttötarkoitus on Flora of Finland -verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

– Henkilön etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero
– Tiedot käsitellyistä tilauksista

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitavat henkilöt. Näiden lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

MUUTA

Flora of Finland Oy pidättää oikeuden toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen tilauksen tekemistä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Flora of Finland Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamisista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

TEKIJÄNOIKEUDET

Verkkokaupan kuvia suojaa tekijänoikeuslaki. Verkkokaupan materiaali on Flora of Finland Oy:n omaisuutta, eikä sitä saa tallentaa, julkaista tai kopioida ilman lupaa.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok