Info

Olemme kantaneet liikuteltavan studion Suomen luontoon lukuisia kertoja keväästä 2016. Vaellamme metsissä, kahlaamme lampia, rämmimme soilla. Etsimme, tutkimme ja kuvaamme luonnonvaraisia kasveja tavoitteena modernisoida ja taiteellistaa perinteinen suomalainen kasvio – rakkaudesta luontoon.

Nämä kasviovalokuvat ovat luoneet perustan brändillemme, jonka tuotteissa vaalimme korkeaa kotimaisuusastetta ja ainutlaatuisuutta, kestävyyttä  ja ympäristöä unohtamatta. Kaikille tuotteillemme on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit ja niiden taustalla on laadusta tinkimätön suunnittelutyö, jotta voit nauttia tuotteistamme vielä vuosikymmenienkin kuluttua. Valmistamme myös kustomoituja teoksia sisustukseen ja järjestämme inspiroivia workshopeja.

Flora of Finlandin juuret muodostavat:

 

Laura Rautjoki

Toimitusjohtaja

Sisukas visionääri, jossa taiteen ja bisneksen luomisen palo kulkevat käsi kädessä. Tunnetaan myös valokuvaajana ja kuvankäsittelijänä. Tunnistetaan tarttuvasta naurusta.

(+358) 44 258 9180 laura@floraoffinland.com

Anna-Mari Lämsä

Luova johtaja

Intohimoinen ja visuaalinen elämäntapaviestijä, jossa sykkii innovatiivisuus ja muutosvoima. Tunnetaan myös kasvikuiskaajana ja sisällöntuottajana. Tunnistetaan Oulun murteesta.

(+358) 40 742 0661 anna-mari@floraoffinland.com

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Ok